A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

 Középkori Templomok Útja

Nagyszabású promóció Szabolcs-Szatmár-Bereg megye középkori templomainak - gőzerővel elindult a Középkori templomok útja népszerűsítése

Ennek érdekében 2013. május 7-8 között nagyszabású sajtóhírverést szervez a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Fejlesztési Ügynökség a Középkori templomok útja népszerűsítésére. Egy study tour keretében május 7.-én Magyarország és Kárpátaljáról érkező újságíróknak ismertetik az útvonal fejlesztői magát a Középkori templomok útja programot és bemutatják az útvonal legszebb ékszerdobozait, többek között:

- Lónya református temploma, a Középkori templomok útja gyöngyszeme
- A mezítlábas Notre-Dame, Tákos
- A középkori falusi templomok emblematikus emléke, Csaroda
- Sárkányölő Szent György temploma, Tarpa

Május 8.-án pedig nagyszabású konferencia keretében mutatjuk az útvonalfejlesztés II. ütemének (kárpátaljai, beregi, felső-szabolcsi útvonalbővítés) legfontosabb eredményeit. A konferencián a sajtó mellett képviseltetik magukat Magyarország és Kárpátalja legjelentősebb művészettörténészei, műemlékvédelmi szakemberei, jelen lesznek a térség turisztikai és területfejlesztési szakemberei. A konferencia zárásaként bemutatkozik a tavalyi év egyik legnagyobb szenzációja, a Baktalórántházi római katolikus templom és Magyarország első látogatóbarát temploma, a vajai református templom. 

A program letölthető itt:
 https://www.dropbox.com/s/283gshvcovknkas/20130507_study_tour_zaro_program.pdf

2014-07-10 21:40:18