A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

 Középkori Templomok Útja

Túravezetők a templomúton

Az SZSZBMFÜ Szabolcs- Szatmár Bereg Megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. és a Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei és Nyíregyháza Városi Természetbarát Szövetség középfokú (bronzjelvényes) gyalogos és kerékpáros túravezető tanfolyamot szervez  2015. április 3. és  július 31. között.

 

A túravezető képzés célja a szervezett természetjárás és kerékpáros turizmus fellendítése a térségben, elsősorban a Középkori Templomok Útja mentén, amely örökségtúrák keretében mutatja be a legjelentősebb kulturális és természeti örökségeket. A résztvevők a vizsgák sikeres teljesítésével bekerülhetnek a Magyar Természetbarát Szövetség regisztrált túravezetői közé, továbbá a Középkori Templomok Útja hivatalos túravezetői lehetnek.
A tanfolyam az MTSZ Oktatási-képzési szabályzatának megfelelően zajlik, szorosan kapcsolódik annak tematikájához, minősítési rendszeréhez.

A tanfolyam az első 20 jelentkező számára ingyenes, csak a gyakorlati vizsgák önköltségével kell számolniuk. A képzésre 18 éves kor fölött lehet jelentkezni, 2015. március 31-ig a hagymasijanos@szszbmfu.hu e-mail címen.

A túravezető képzés a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program támogatásában valósul meg, a „Középkori templomok útjának turisztikai célú attrakciófejlesztése” című, HURO/1101/149/2.1.3 azonosító számú projekt keretében.

2015-03-11 11:59:14