A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

 Középkori Templomok Útja

UTAZÁS 2016 KIÁLLÍTÁS

Átfogó marketing kommunikációs kampányt indít az SZSZBMFÜ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. a Középkori templomok útja, ezzel együtt a Felső-Tisza-vidék, a szatmár-beregi desztináció további népszerűsítése érdekében.

A kampány első eleme az Utazás 2016 Kiállításon való részvétel, azaz a Középkori templomok útja tematikus útvonalra felfűzve, a Felső-Tisza-vidék népszerűsítése, a térségről alkotott imázs formálása és a turisztikai kereslet generálása. A szatmár-beregi desztináció a Középkori templomok útja legfontosabb magterülete, amely rendkívül gazdag kulturális és természeti értékekben, leglátványosabb és talán legfontosabb öröksége a kis középkori, többségében református templomok.
Előző évi tapasztalatok szerint a  turisztikai szakkiállításon való részvétel már az adott évi turisztikai szezonban is érzékelteti  hatását, de hosszútávon is hozzájárul a térség pozicionálásához.
A március 3-6. között rendezett budapesti eseményen Szabolcs-Szatmár-Bereg megye a már jól ismert TÜNDÉRMEZŐ branddel lesz jelen az Észak-alföldi standon – immár harmadik alkalommal. A megye kiváló adottságokkal rendelkezik a kerékpáros turizmus fellendítéséhez, ezért idén elsősorban egy- és több napos kerékpártúrákat ajánlunk az érdeklődők figyelmébe.

TÜNDÉRMEZŐ pultja az Észak-alföldi régió  A pavilon, 211B sz. standján, a színpad közelében kereshető fel.

2016-03-02 16:39:45